Bij Codelines zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu officieel aangesloten zijn bij de KMO-portefeuille. Dit biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om tegen gereduceerde kosten te investeren in op maat gemaakte softwareoplossingen die je bedrijfsprocessen efficiënter maken.

Wat is de KMO-Portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidieprogramma van de Vlaamse overheid, ontworpen om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen bij hun groei. Het biedt financiële ondersteuning voor diensten zoals opleiding en advies, maar ook voor digitalisering en bedrijfsoptimalisatie. Dankzij dit programma kun je tot 30% van de kosten voor onze diensten terugvorderen.

Wat biedt Codelines?

Codelines specialiseert zich in maatwerksoftware die volledig is afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Of je nu wilt automatiseren, je workflow wilt verbeteren, of repetitieve taken wilt verminderen, wij hebben de expertise om oplossingen te leveren die je bedrijf efficiënter maken. Onze software is ontworpen om je bedrijfsprocessen te transformeren, waardoor je tijd en middelen bespaart en je concurrentiepositie versterkt.

Waarom Codelines en de KMO-Portefeuille?

Door gebruik te maken van de KMO-portefeuille in combinatie met onze diensten, haal je het maximale uit je investering. Niet alleen kun je besparen op de kosten, maar je krijgt ook toegang tot geavanceerde technologieën en inzichten die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Daarnaast is de aanvraagprocedure voor de KMO-portefeuille eenvoudig en snel, zodat je zonder veel gedoe kunt profiteren van de subsidie.

Voor wie is de KMO-Portefeuille?

De KMO-portefeuille is beschikbaar voor kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen die willen investeren in hun toekomst. Of je nu een zelfstandige bent, een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een middelgroot bedrijf, als je gericht bent op groei en optimalisatie, is dit programma voor jou.

Zet de volgende stap

Ben je klaar om je bedrijfsprocessen te verbeteren met behulp van maatwerksoftware? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag om de mogelijkheden van de KMO-portefeuille te verkennen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Bezoek onze website of de VLAIO-website voor meer informatie over de voorwaarden en voordelen. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst, terwijl je profiteert van aantrekkelijke kostenbesparingen.